KYK Satranç Türkiye şampiyonası ilimize yapıldı
Kredi ve Yurtlar Kurumu Afyonkarahisar İl Müdürlüğü ev sahipliğinde gerçekleştirilen KYK 34. Satranç turnuvası Türkiye finali düzenlenen kapanış ve ödül töreniyle sona erdi.
Turnuvaya KYK yurtlarında kalan ve 81 İli temsil eden 51 erkek, 43 kız öğrenci katıldı. Kapanış ve ödül törenine Vali Yardımcısı Erhan Günay ve il protokolü katıldı.
‘En iyi hamle rakip taştan feda etmektir’
KYK İl Müdürü Nurullah Pervaneli, kapanış konuşmasında: “İlimize gelip misafir olduğunuz için bizler çok memnuniyet duyduk. Sizlerin de memnun ayrıldığını umuyoruz. Yurtlarınıza, İl Müdürlüklerinize ve ailelerinize selamlarımızı iletiniz. Satrançta ‘en iyi hamle rakip taştan feda etmektir’ deyimi vardır fakat hepiniz centilmence yarıştınız. Turnuva süresince bize yardımlarını ve desteklerine esirgemeyen başta Alptuğ Bey olmak üzere hakemlerimize ve GSB İl Müdürlüğüne teşekkür ederiz. Satranç turnuvasına 2. Kez ev sahipliği yapmaktan ve Afyonkarahisar’ımızı sizlere tanıtmaktan mutluluk duyduk” dedi.
Dereceye girenlere ödül verildi
Derece alan öğrenciler ödüllerini Vali Yrd. Erhan Günay ve protokol üyelerinden aldılar. Kız öğrenciler 1.si Trabzon İl Müdürlüğünden Ezgi Adanmış, erkek öğrenciler 1. Si Samsun İl Müdürlüğünden Mehmet Latif Tum oldu. 1.lere tablet, 2.cilere Mermer Satranç Takımı, 3.-4. Satranç takımı ve 5.lere powerbank hediye edilirken katılan tüm öğrencilere tişört, Afyonkarahisar hatırası porselen kupa, hediyelik lokum ve flash bellek verildi. Katılan öğrenciler, Afyonkarahisar’dan mutlu ayrıldıklarını ve kendilerine gösterilen ilgiye teşekkür ettiklerini beyan ettiler.>>>>Haber merkezi
Yorumlar
Kalan Karakter: