KÖYDE HALK SONDAJ NÖBETİ TUTUYOR
Bayat ilçesine bağlı Sağırlı köyü sınırlarında İscehisar’ın Seydiler Belediyesi tarafından başlatılan su sondaj çalışması yapılmış köylüler taşlar ve sopalarla buna engel olmuştu. Köylüler şimdide sondajın yapılacağı mezarlık alının da gece gündüz nöbet tutuyor.
Yayınlanma :
25.05.2022 12:11
Güncelleme :
25.05.2022 13:41
İscehisar ilçesi Seydiler Belde Belediyesi tarafından Sağırlı köyünde yapılacak su sondajı için iş makineleri köyün 2 kilometre yakınında bulanan mezarlık alanda çalışma yapmaya başlayınca köylüler ellerinde taş ve sopaları alıp çalışmayı durdurmuştu. Durumun jandarmaya da bildirilmesiyle olası bir kavganın önüne geçilirken, ara verilen çalışmanın tekrar başlayacağını öğrenen köylüler mezarlıkta nöbet tutmaya başladı. Köylerinde bir belde belediyesinin çalışma yapmasını istemediklerini belirten köylüler, mezarları talan edecek böyle çalışmaya asla müsaade etmeyeceklerini belirttiler. Köylüler yine ellerinde taş ve sopalarla nöbetleşe olarak sondajın yapılacağı mezarlıkta nöbet tutuyorlar.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: