Kızıltoprak’tan Aşure Programına Anlamlı Katılım
Afyonkarahisar’ın Bolvadin ilçesinde birlik ve beraberliğin simgesi olan aşure etkinliği, coşkulu bir katılımla gerçekleştirildi.
Yayınlanma :
27.06.2025 20:41
Güncelleme :
27.06.2025 20:41


Yenice Gölü Tarımsal Kalkınma Kooperatifi tarafından düzenlenen program, İhsaniye Camii’nde vatandaşların yoğun ilgisiyle gerçekleşti.

Programa MHP Bolvadin İlçe Başkanı Mahmut Kızıltoprak da katıldı. Kızıltoprak’a etkinlikte; Bolvadin Belediye Başkanı Derviş Aynacı, Afyonkarahisar İl Genel Meclisi Üyesi Mehmet Koyuncu ve Bolgiysan Yatırım A.Ş. Genel Müdürü Fevzi Karagöz eşlik etti. Protokol üyeleri, cami cemaatiyle bir araya gelerek aşure ikramında bulundu.
Başkan Kızıltoprak, etkinlikle ilgili yaptığı açıklamada, “Aşure; paylaşmanın, dayanışmanın ve bereketin simgesidir. Bu güzel geleneği yaşatan Kooperatif yöneticilerine teşekkür ediyorum. Rabbim birliğimizi, beraberliğimizi daim eylesin,” ifadelerini kullandı.


Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: