“Kerem Burada Mutlu, Kendisine Yeni Bir Forma Numarası Seçti”
Portekiz ekibi Benfica’nın teknik direktörü Bruno Lage, Kerem Aktürkoğlu hakkında dikkat çeken açıklamalarda bulundu.
Yayınlanma :
17.08.2025 12:56
Güncelleme :
17.08.2025 12:56


Takımın son antrenmanı sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Lage, genç yıldızın kulübe hızlı bir şekilde adapte olduğunu söyledi.
Lage, “Kerem burada mutlu görünüyor. Kendisine yeni bir forma numarası seçti ve bu, yeni bir başlangıcın sembolü oldu. Çalışmalarına odaklanmış durumda. Takıma katkı sağlama isteğini net bir şekilde hissediyorum” ifadelerini kullandı.
Benfica’ya transferi futbol kamuoyunda geniş yankı uyandıran milli futbolcunun, Portekiz ekibindeki performansı merakla bekleniyor.

Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: