Bayat ilçesinde 6 Şubat’ta da kaybolan 78 yaşındaki Döndü Boztepe’yi arama çalışmaları devam ediyordu. Bayat ilçesine bağlı Çukurkuyu köyünde yaşayan Döndü Boztepe evden ayrıldıktan sonra bir daha evine dönmemiş ve jandarma ekipleri tarafından her yerde aranıyordu. 4 ay boyunca çalışmalarını sürdüren jandarma ekipleri kadının cesedinin bulunduğu yönde gelen ihbarın ardından resmi kaynaklardan edinilen bilgilere göre yaşlı kadının cesedinin bulunmadığı ancak Çukurkuyu köyünde soruşturmanın kapsamının genişletilerek yeni gözaltıların olduğu bilgisine ulaşıldı. Köyde bir çok kişi sabah saatlerinde jandarma ekipleri tarafından gözaltına alınarak ifadelerinin alındığı öğrenildi.
KAYBOLAN KADIN İÇİN YENİ GÖZALTI
Afyonkarahisar’ın Bayat ilçesinde bir anda ortadan kaybolan 78 yaşındaki kadınının cesedinin bulunup bulunmadığıyla ilgili olarak resmi kaynaklarda edinilen bilgilere göre cesedin bulunmadığı ancak soruşturma kapsamında köyde yeni gözaltıların olduğu öğrenildi.
Yayınlanma :
12.06.2023 13:28
Güncelleme :
12.06.2023 13:28


Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar 1
Kalan Karakter: