Afyonkarahisar'ın önde gelen isimleri bir araya geldi. Bu önemli buluşmada, Afyonkarahisar Valisi Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı, Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu (YİK) Başkan Vekili ve aynı zamanda eski TBMM Başkanı İsmail Kahraman, AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Ali Özkaya ve Belediye Başkanı Mehmet Zeybek de yer aldı. Ayrıca, Birlik Vakfı'nın Genel Başkanı Mehmet Alacalı ve kurucu üye Nevzat Sudaş'ın olduğu toplantıya, sivil toplum kurulu temsilcileri de katılım gösterdi. Bu buluşmanın Afyonkarahisar ve genel anlamda Türkiye'nin geleceği hakkında önemli kararlar alınmasına zemin oluşturması bekleniyor.
Kahraman: "STK'lar Türk toplumunun temeli"
Afyonkarahisar'ın önde gelen isimleri bir araya geldi. Bu önemli buluşmada, Afyonkarahisar Valisi Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı, Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu (YİK) Başkan Vekili ve aynı zamanda eski TBMM Başkanı İsmail Kahraman, AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Ali Özkaya ve Belediye Başkanı Mehmet Zeybek de yer aldı.
Yayınlanma :
14.11.2023 11:50
Güncelleme :
14.11.2023 11:50


Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: