KADINLARIN EL EMEĞİ ÜRÜNLERİ BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ
Afyonkarahisar Belediyesi'nin düzenlediği kurslarda kadınların el emeği ile üretilen ürünler büyük ilgi gördü.
Afyonkarahisar Belediyesi tarafından düzenlenen kurslarda üretilen el emeği ürünleri, sergiyle beğeniye sunuldu. Sergide, kadınların el emeği ürünleri büyük ilgi gördü.
Sergiyi, Afyonkarahisar Belediye Başkan Yardımcısı Eylem Ayar da ziyaret ederek kadınların her zaman yanlarında olduğunu ifade etti.
Sergiye katılan kadınlar, kurslarda öğrendikleri becerilerle birbirinden güzel el emeği ürünler üretti. Belediye Başkanı Yardımcısı Eylem Ayar, serginin açılışında yaptığı konuşmada, "Belediyemizin kurslarında üretilen ürünlerin sergilenmesi, kadınlarımızın yeteneklerini sergileyebilmeleri için çok önemli bir fırsat. Bu sergiyi zenginleştiren ve emek veren kadınlarımıza teşekkür ediyorum." dedi.
Yorumlar
Kalan Karakter: