Jetlerin zor sınavı
Yarın kendi saha ve seyircisi önünde lig lideri Manisa Futbol Kulübü ile karşılaşacak olan Afjet Afyonspor, sahadan puan yada puanlarla ayrılacağına inanıyor.
Geçtiğimiz haftalarda teknik kadronun istifası, önceki günde Yusuf Ulutürk Başkanlığındaki yönetim kurulunun olağanüstü genel kurul kararıyla oldukça sarsıntılı günler geçiren Afjet Afyonspor, tüm bu olumsuz gelişmelerin ışığında yarın kendi saha ve seyircisi önünde Saat: 13.30’da konuk edeceği Manisa Futbol Kulübü karşılaşmasının hazırlıklarını sürdürüyor.
Geçtiğimiz hafta deplasmanda oynadığı Yeni Çorumspor karşısında iyi mücadele etmesine rağmen sahadan 4-2 mağlup ayrılarak taraftarlarını üzen Afjet Afyonspor, hafta başından itibaren teknik direktör Hakan Bozdağ yönetiminde zorlu Manisa maçının çalışmalarını aralıksız sürdürdü. Lig lideri Manisa Futbol Kulübü ile yarın oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarını dün de sürdüren Afjet Afyonsporlu futbolcular, tüm olumsuzluklara rağmen yarın sahadan üç puanla ayrılacağına inanıyor.
YÖNETİM BÜYÜK ÇABA GÖSTERİYOR
Hafta içinde Yusuf Ulutürk başkanlığındaki Afjet Afyonspor yönetimi olağanüstü genel kurul kararı almıştı. Yaşanan bu gelişmeler oyuncular üzerinde olumsuz etki yaratmasına rağmen, özellikle Başkan Yusuf Ulutürk oyuncuların bu durumdan etkilenmemesi için büyük çaba gösterdi. Oyuncuların zorlu randevuya motive olmaları için büyük çaba gösteren Ulutürk; “Siz sahaya çıkıp işinizi yapın, başka da birşey düşünmeyin” dedi.
>>Cumhur Bursalıoğlu
Yorumlar
Kalan Karakter: