Jandarmadan Düğünlerde Silah Atılmasına Geçit Yok!
Afyonkarahisar İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, düğünlerde silah atılması ve silahla işlenen suçların önlenmesine yönelik kararlı mücadelesini sürdürüyor.
Yayınlanma :
07.10.2025 13:48
Güncelleme :
07.10.2025 13:48


Bu kapsamda, Sinanpaşa ilçesine bağlı Tınaztepe beldesi ve Garipçe köyü sınırlarında yürütülen adli soruşturma çerçevesinde önemli bir operasyon gerçekleştirildi.

Jandarma ekiplerince yapılan aramalarda, 20 şüpheli şahsa ait adreslerde çok sayıda ruhsatsız silah ve mühimmat ele geçirildi. Operasyonda 7 adet 9 mm ruhsatsız tabanca, 5 adet 7.65 mm tabanca, 2 adet kuru sıkı tabanca, 15 adet ruhsatsız av tüfeği, 704 adet 9 mm fişek, 439 adet 7.65 mm fişek, 22 adet 7.62 mm fişek, 1 adet av tüfeği namlusu, 35 adet şarjör ve 38 adet tarihi eser niteliğinde sikke ve obje bulundu. Ele geçirilen silah ve mühimmatlara el konulurken, şüpheli şahıslar hakkında adli tahkikat başlatıldı.
>>Yasin AY

Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: