Afyonkarahisar İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, düğünlerde silahla havaya ateş edilmesini ve genel güvenliği tehlikeye atan eylemleri önlemek amacıyla İscehisar ilçesinde geniş kapsamlı bir operasyon gerçekleştirdi. Adli makamlarca verilen arama kararı doğrultusunda yürütülen adli soruşturma kapsamında yapılan aramalarda, 1 adet ruhsatsız tabanca, 3 adet ruhsatsız av tüfeği, 1 adet ruhsatlı av tüfeği ve 1 adet ses ve gaz tabancası (kuru sıkı) ele geçirildi.
ÜÇ ŞÜPHELİ HAKKINDA YASAL İŞLEM BAŞLATILDI
Operasyon kapsamında A.S., Y.G. ve H.E. isimli şüpheli şahıslar gözaltına alındı. Şüpheliler hakkında “Genel Güvenliği Kasten Tehlikeye Sokma”, 6136 Sayılı Kanuna Muhalefet ve 2521 Sayılı Kanuna Muhalefet suçlarından gerekli yasal işlemler başlatıldı.
Afyonkarahisar İl Jandarma Komutanlığı’ndan yapılan açıklamada, düğün, nişan gibi etkinliklerde halkın huzur ve güvenliğini tehlikeye atan silah kullanımına karşı mücadelenin kararlılıkla sürdürüleceği vurgulandı.
Yorumlar
Kalan Karakter: