İran'da korona virüsten ölenlerin sayısı 5 bini geçti
İran’da korona virüsünden ölenlerin sayısı 5 bin 31’e yükselirken, vaka sayısı 80 bin 868 olarak açıklandı.
Yayınlanma :
18.04.2020 20:25
Güncelleme :
18.04.2020 20:25
Ülkedeki toplam onaylanmış vaka sayısının 80 bin 868'e yükseldiğini söyleyen Cihanpur, ölenlerin sayısının ise 5 bin 31'e ulaştığını açıkladı. Cihanpur, ülkede korona virüsünden iyileşip taburcu olanların sayısının ise 55 bin 987 kişiye yükseldiğini ifade etti.
Cihanpur, şu ana kadar 330 bin 137 kovid-19 testi yapıldığını söyleyerek, ”Hastanelerde 2 bin 513 kişi yoğun bakımda ve maalesef durumları ağır” dedi.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: