Kaymakam Han başkanlığında sene başı müdürler toplantısı gerçekleştirildi. İlçe Halk Eğitim Merkezi konferans salonunda 2023-2024 öğretim yılı Müdürler Kurulu toplantısında eğitimcilere seslenen Kaymakam Han okul müdürlerine hitap etti. Kaymakam Han, okul müdürlerinin yaptıkları işin öneminin bilincinde olarak çalışmalarını, insan yetiştirmenin ülkenin en önemli meselelerinden biri olduğunu ve bu noktada okul müdürlerinin kilit bir role sahip olduklarını belirtti. Başarılı bir eğitim öğretim yılı temennisinde bulunan Kaymakam Han, “Yeni eğitim öğretim yılının okullarımız, ilimiz ve ülkemiz için başarılarla ve güzelliklerle dolu geçmesi dileğiyle tüm öğrenci, öğretmen ve velilerimize güzel bir öğretim yılı diliyoruz” dedi.
“İNSAN YETİŞTİRMEK ÜLKEMİZİN EN ÖNEMLİ MESELELERİNDEN BİRİ”
Afyonkarahisar Şuhut Kaymakamı Harun Reşit Han, eğitimcilere seslenerek insan yetiştirmenin ülkenin en önemli meselelerinden biri olduğunu kaydetti.
Yayınlanma :
08.09.2023 14:06
Güncelleme :
08.09.2023 14:06


Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: