İLÇEYE DEĞER KATMAYA DEVAM
Spora yaptığı önemli yatırımlarla Emirdağ'a değer katmaya devam eden Belediye Başkanı Serkan Koyuncu'nun önemli projelerinden biri olan Mahmut Çorumlu Yarı Olimpik Yüzme Havuzu'nda çalışmalar devam ediyor.
Yayınlanma :
13.12.2021 02:13
Güncelleme :
13.12.2021 02:13


Çalışmalar hakkında bilgi alan Belediye Başkanı Serkan Koyuncu; İlçe'de yüzme bilmeyen kalmayacağını dile getirerek “Çocuklarımızın ve gençlerimizin bu tesislerde sporla ilgilenecek olmaları, bizleri geleceğin şampiyonlarının ilçemizden çıkacağı hususunda umut veriyor. Emirdağımızın gençliğini, geleceğini, sosyal hayatını, ekonomisini en iyi konuma getirmek amacıyla gece-gündüz çalışmalarımıza devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.
Açıklamalarının devamında ise tamamlandığında Emirdağ'ın ilk ve tek kapalı yüzme havuzu olma özelliği taşıyacağının altını çizen Başkan Koyuncu Emirdağ'da gençliğe ve spora olan yatırımların hızla arttığını ve bundan sonra da artarak devam edeceğini ifade etti.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: