Olgun mesajında, “Uzun ve özverili bir hazırlık sürecinin ardından, binlerce öğrencimiz bu hafta sonu önemli bir sınava girecek. Büyük bir disiplinle çalışan, hayallerini ve hedeflerini yüreğinde taşıyan tüm evlatlarımıza yürekten inanıyor ve güveniyorum. LGS, yalnızca bir sınav değil; aynı zamanda emeğin, iradenin ve karakterin şekillendiği önemli bir basamaktır. Bilgiye giden yolda azimle yürüyen her gencimiz, bu ülkenin yarınlarına umut olmaya devam edecektir.
Başarı kavramını yalnızca sonuç odaklı değil, süreç merkezli bir bakışla değerlendiren Olgun, Gençlerin sınavdan alacakları puanlardan bağımsız olarak, gösterdikleri gayretin ve özverinin toplum tarafından takdir edilmesi gerektiğine dikkat çekti:
“Bir sınavla ölçülemeyecek kadar zengin olan potansiyelinizi, bu süreçte gösterdiğiniz sorumluluk bilinciyle zaten ortaya koydunuz. Her sabah erken kalkarak, her akşam sorumluluklarınızla yüzleşerek attığınız her adım bir başarıdır. Bu emek kutsaldır ve her birinizin değerli bir birey olarak yetiştiğini göstermektedir.”
Milletvekili Olgun mesajının sonunda gençlere şu sözlerle seslendi:
“Sevgili gençler, hangi sonuçla karşılaşırsanız karşılaşın, yolun çok başındasınız. Bu sınav, yaşamın sadece bir durağıdır. Hayallerinizi, emeğinizi ve vicdanınızı kaybetmeden yürüdüğünüz sürece önünüzde hiçbir engel duramaz. Sizlere güveniyoruz ve başarılar diliyoruz. Yolunuz açık, bahtınız aydınlık olsun.”
Yorumlar
Kalan Karakter: