Afyonkarahisar’da "26 Mayıs - 1 Haziran Hayat Boyu Öğrenme Haftası" etkinlikleri çerçevesinde, 2024-2025 eğitim öğretim yılı Yıl Sonu Sergisi, Afyonkarahisar Halk Eğitim Merkezi’nde düzenlenen törenle açıldı.
Serginin açılış programına Vali Yardımcısı Ali Uysal, İl Milli Eğitim Müdürü Miraç Sünnetci, Eğitim Müfettişleri Başkanı Yusuf Turhan, şube müdürleri, Halk Eğitim Merkezi idarecileri, öğretmenler, usta öğreticiler, kursiyerler ve çok sayıda davetli katıldı.
Gösteriler Beğeni Topladı, Eserler İlgi Gördü
Açılış öncesinde öğrenciler tarafından hazırlanan halk oyunları gösterileri protokol üyeleri ve davetliler tarafından ilgiyle izlendi. Gösterilerin ardından protokol üyeleri sergi açılışını gerçekleştirdi.
Protokol konuşmalarının ardından sergi alanını gezen Vali Yardımcısı Ali Uysal ve İl Milli Eğitim Müdürü Miraç Sünnetci, kursiyerlerin el emeği göz nuru ürünlerini tek tek inceledi. Sergide dekoratif el sanatlarından resime, giyim ve Arnavut işinden nakışa, ağaç baston yapımından ebru ve hüsn-ü hat çalışmalarına kadar pek çok farklı alanda yapılan ürünler yer aldı. Vali Yardımcısı Uysal ve İl Müdürü Sünnetci, kursiyerlerin gösterdiği emek ve özveri için teşekkür ederek başarılarının devamını diledi.
Program, İl Milli Eğitim Müdürü Miraç Sünnetci’nin Vali Yardımcısı Ali Uysal’a günün anısına hediye takdim etmesi ve katılımcılarla birlikte çekilen hatıra fotoğrafıyla sona erdi.
Yorumlar
Kalan Karakter: