Havaların soğuması fiyatları etkiledi
Afyonkarahisar’da sonbahar mevsiminin kendini hissettirmesiyle birlikte pazarlarda yerli ürünlerin yerini sera ürünleri alırken bu fiyatlara da yansıdı.
Yayınlanma :
30.09.2021 02:40
Güncelleme :
30.09.2021 02:40


Bazı vatandaşlar fiyatlardan oldukça memnun olurken bazıları ise fiyatların yükseldiğinden dert yandı. Pazarcılar ise yerli ürünlerden iyi kazandıklarını, ancak sera ürünlerinin maliyetinden dolayı fazla kazanamadıklarını dile getirdiler. Ayrıca pazar alışverişi için 50 TL ile ayıran da oldu 150 TL yetmeyen de.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: