Hatay’ın İskenderun ilçesinde bir akaryakıt istasyonunun tuvaletinde kadınları gizlice görüntülediği iddiasıyla gözaltına alınan S.K., mahkeme tarafından tutuklandı.
Olay, ilçeye bağlı Mustafa Kemal Mahallesi’nde önceki gün yaşandı. Tuvalete giren B.N.K. isimli kadın, cep telefonu kamerasıyla fotoğrafının ve videosunun çekildiğini fark etti. Durumu hemen polise bildiren kadın sayesinde soruşturma başlatıldı.

Polis ekipleri, şüphelinin S.K. olduğunu belirledi. Yapılan incelemede, şüphelinin cep telefonunda son 4 ay içinde 15 kadının akaryakıt istasyonu tuvaletinde gizlice çekilmiş fotoğraf ve videoları bulunduğu tespit edildi. Şüphelinin istasyonda çalışmadığı ve gizlice girerek bu eylemleri gerçekleştirdiği belirlendi.
Yorumlar
Kalan Karakter: