HASTA BAKIM VE REHABİLİTASYON MERKEZİ YAPILACAK
Hayırsever desteğiyle AFSÜ Kampüsünde yapılacak olan Hasta Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi için Vali Mustafa Tutulmaz ile AFSÜ Rektörü Prof. Dr. Nurullah Okumuş arasında protokol imzalandı.
Yayınlanma :
26.12.2019 16:44
Güncelleme :
26.12.2019 16:44


Valilik makamında gerçekleşen protokol imza töreninde Vali Mustafa Tutulmaz ile AFSÜ Rektörü Prof. Dr. Nurullah Okumuş karşılıklı imzaları attı. AFSÜ Kampüsü içerisinde hayırsever Halaç ailesi desteği ile inşa edilecek olan Hasta Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi, 4 katlı ve 64 odalı olarak yapılacak. İhtiyaç sahibi hasta ve yakınlarının konaklama ve diğer insani ihtiyaçlarını karşılamak için kullanabileceği Hasta Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’nin bir bölümü Palyatif Bakım Ünitesi’ne ayrılacak, diğer kısmı ise ihtiyaç sahibi ve yakınlarının sosyal destek alanı olarak kullanılacak. Merkezin Sağlık Bilimleri Üniversitesi ile vatandaşlara hayırlı olmasını dileyen Vali Mustafa Tutulmaz, hayırsever Halaç ailesine katkıları dolayısıyla teşekkür etti.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: