Başkan Mısırlıoğlu, genel başkanımızı coşkuyla karşıladık diyerek ramazan ayının ve iftar yemeğinin huzurunu hep birlikte yaşamak istediğini dile getirdi. Mısırlıoğlu: "Genel başkanımızı coşkuyla karşıladık hepinizden Allah razı olsun teşekkür ediyorum. Gittiği her yere sevgi götüren, şefkat götüren, huzur götüren, merhamet götüren sayın genel başkanım Afyonumuza hoş geldiniz, sefalar getirdiniz, şeref verdiniz. Bugün siyaset konuşmak istemiyorum, mübarek Ramazan ayında çok güzel bir iftar programı gerçekleştireceğiz. Rabbim birlik ve beraberliğimizi bozmasın. Hepinizi saygıyla selamlıyorum sefalar getirdiniz hoş geldiniz diyor Allah'a emanet ediyorum sağ olun var olun" ifadeleriyle sözlerini noktaladı.
"Genel Başkanımız gittiği her yere huzur götürüyor"
İYİ Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu Meral Akşener'in katılımıyla düzenlenen iftar programında konuştu.
Yayınlanma :
23.03.2024 19:10
Güncelleme :
23.03.2024 20:47


Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: