GECEK TERMAL
HUZURUN ADRESİ
Gecek Termal kaplıcaları devamlı yenilenen yüzü ve bitki örtüsü ile huzurun adresi olmaya devam ediyor.
Başta Gecek Termal Yönetim Kurulu Başkanı ve ATSO Meclis üyesi Ali Çiloğlu olmak üzere işletme Müdürü Habip Öztoprak ve tesiste çalışan personel tesise Başkan Çiloğlu’nun değimi ile çocuğu gibi bakıyor.
Havuzlarımız yenilendi
Türkeli gazetesine özel açıklamada bulunan Gecek Termal Yönetim Kurulu Başkanı ve ATSO Meclis üyesi Ali Çiloğlu kaplıcanın erkekler ve kadınlar havuzunu tadilattan geçirerek vatandaşlara daha konforlu bir hale getirdiklerini ifade etti. Çiloğlu 2 Nisan da başlayan tadilatta erkekler ve kadınlar havuzlarının dinlenme alanları, havuz yüzeyleri, havuz kenarları yenilenerek 2 Haziranda hizmete açtıklarını belirtti
Kısa sürede tamamlandı
Tadilatın yaklaşık 220 bin liraya tamamlandığını belirten Çiloğlu “2 Nisan’da erkekler ve bayanlar havuzumuza kazma vurduk. Elimizden gelen titizlikle, hem Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odamız’ın gayreti ile hem de Gecek Termal Anonim Şirketi Yönetim Kurulu’nun eski ve yeni üyeleri ile en kısa zamanda, 2 ay gibi bir dönemde bu tadilatı bitirdik. Bize bu inşaatın yapımında çizimleriyle, müteahhit Ahmet Anlıak inşaat alanında bize bilgisi ile yardımcı oldu. İşletme Müdürümüz Habip Öztoprak, çalışanlar ve eski-yeni Yönetim Kurulu Üyelerimiz, 500 bin liranın üzerinde bir paraya mal olacak yeri 220 bin liraya tamamladık ve Afyonkarahisarlıların hizmetine kazandırdık” dedi.
Burası bizim adeta çocuğumuz
Gecek Termal’in geniş bir alana yayıldığını, bu alanda 25 bine yakın yetişmiş ağaç ve ayrıca binin üzerinde gül bulunduğunu hatırlatan Çiloğlu, “Gecek Termal, daha önce kaplıca konumunda idi. 1997’den 2000 yılına kadar inşaat devam etti, 45 villa inşa edildi. 35 villamızla devre tatil olarak halkımıza hizmet vermekteyiz. 10 villa ise apart otel olarak kendi bünyemizde çalıştırmaktayız. 250 dönüm mesire alanı içerisinde 25 bine yakın yetişmiş ağacı bulunan bir bölgede bulunuyoruz. İçinden Akarçay geçmektedir. Bu mesire alanı içindeki boylu ağaçları, çok değerli eski Orman ve Su İşleri Bakanımız Sayın Prof. Dr. Veysel Eroğlu, bize vermiştir. Gecek Termal Yönetim Kurulu olarak Afyonluların rahat bir şekilde gelebilecekleri hizmeti vermek için çaba gösteriyoruz. Burası bizim adeta çocuğumuz gibi. Ona bakmak, geliştirmek için çalışıyoruz” dedi.
Şifa kaynağı
İşletme Müdürü Habip Öztoprak’ta; Kaplıca içersinde bir tanesi bayanların kullanımında olan iki Türk hamamının, kafeteryanın, bir marketin, bir restoran ve fırının kaplıca misafirlerine hizmet verdiğini belirtti.Öztoprak;”Gecek kaplıcasının suyunun romatizmal hastalıklar, solunum yolu hastalıkları, kadın hastalıkları, kemik ve kireçlenme rahatsızlıkları, sinir ve kas yorgunluklarına iyi geldiğini belirtti.
Misafirlerimizin huzuru için çaba gösteriyoruz
Ayrıca tesis içersinde fitnıs, basketbol ve voleybol sahalarının da mevcut olduğunu ifade eden İşletme Müdürü Habip Öztoprak;” Ben ve on dört arkadaşım la beraber misafirlerimizin huzuru için elimizden gelen çabayı gösteriyoruz. Tesisimizin güvenliği 24 saat kamera sistemi ve güvenlik personelimiz tarafından sağlanmaktadır. Çamaşır hanemizde son sistem makineler ile hizmet verilmekte. Kaplıca içersinde bir tane çöp bulmanız mümkün değil arkadaşlarım temizlik ve hijyen konusunda son dere titiz. Sağ olsun Afyonkarahisar Belediyemiz her gün çöplerin alımını yapıyor. Gerek villalarda gerekse çevrede rutin ilaçlama yapılıyor. Afyonkarahisar Belediyesine ait halk otobüsleri bir saat arayla hizmet vermekteler. Ayrıca şehir içi dolmuşlarımızda on dakikada bir kaplıcaya gelmekte. Kısacası Gecek termal sakinliğin ve huzurun adresidir. Tüm halkımızı tesisimize davet ediyoruz” dedi>>>Mehmet Başeğmez
Yorumlar
Kalan Karakter: