Gerilim, dram ve maneviyat öğelerini bir araya getiren yapım, yeni sezon hazırlıklarına devam ederken, müzikal açıdan önemli bir değişikliğe gidildi. Daha önce birinci sezonda Şahin Kendirci, ikinci sezonda ise Bayhan tarafından seslendirilen türkülerin ardından bu sezon mikrofon, Afyon Emirdağlı sanatçı Kubat’a emanet edildi.
Yapımcılar, Kubat’ın dizinin ruhunu yansıtan özel türküleri seslendireceğini belirterek, sanatçının deneyimi ve halk müziğine getirdiği çağdaş yorum sayesinde izleyicilere daha derin bir atmosfer sunmayı hedeflediklerini ifade etti.
Dizinin başrollerini Ahmet Kural ve Hande Soral paylaşırken, Kubat’ın seslendireceği eserlerin karakterlerin içsel çatışmalarını, pişmanlıklarını ve manevi dönüşümlerini yansıtacak şekilde seçildiği öğrenildi.
Aslen Afyonkarahisar’ın Emirdağ ilçesinden olan Kubat, müzik kariyerinde geleneksel halk ezgilerini modern dokunuşlarla yorumlayarak genç kuşaklara ulaştırmasıyla tanınıyor. Sanatçının, “Gassal” dizisiyle dijital dizi dünyasında da iz bırakması bekleniyor.
“Gassal”ın üçüncü sezon bölümleri, yakında yalnızca tabii dijital platformunda izleyiciyle buluşacak.

Yorumlar
Kalan Karakter: