Galatasaray ile Fatih Karagümrük arasında oynanacak maçın ilk 11'leri belli oldu. Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk'un Karagümrük karşısındaki tercihi şu isimler oldu:
Günay Güvenç, Sallai, Sanchez, Abdülkerim Bardakcı, Eren Elmalı, Torreira, Lemina, Sara, Yunus Akgün, Sane ve Barış Alper Yılmaz.
Galatasaray'ın yedek kulübesinde ise şu oyuncular bulunuyor:
-
Jankat
-
Metahan
-
Jakobs
-
Icardi
-
Berkan
-
Ahmed
-
Zaniolo
-
Kaan
-
Osimhen
-
Arda
Karagümrük'ün ilk 11'i ise Grbic, Atakan, Fatih, Balkovec, Ömer, Daniel, Doh, Serginho, Berkay, Ahmet ve Tiago'dan oluşuyor.
Süper Lig'de 21. kez karşı karşıya gelecek olan bu iki takım arasında daha önce oynanan 20 maçta Galatasaray 13 galibiyet alırken, Fatih Karagümrük 2 galibiyet elde etti. Beş maç ise berabere tamamlandı. İki takım arasındaki rekabette Galatasaray 39 gol atarken, Karagümrük 18 golle karşılık verdi.
Yorumlar
Kalan Karakter: