Fenerbahçe’de yeni sezon hazırlıkları tüm hızıyla sürerken, transfer gündemine bomba gibi bir iddia düştü. Geçtiğimiz sezon Benfica’dan büyük beklentilerle transfer edilen ve A Milli Takım ile Dünya Kupası’nda gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çeken Kerem Aktürkoğlu, şimdi de Suudi Arabistan kulüplerinin kıskacında.
Al Ahly’den 35 Milyon Euro’luk Resmi Hamle
Avusturya kampında çalışmalarına devam eden 27 yaşındaki yıldız oyuncu için Suudi Arabistan temsilcisi Al Ahly’nin harekete geçtiği öğrenildi. Gelen son dakika bilgilerine göre; Al Ahly yönetimi, Kerem Aktürkoğlu’nu kadrosuna katmak için Fenerbahçe’ye tam 35 milyon Euro değerinde dev bir bonservis teklifi sunmaya hazırlanıyor.
Fenerbahçe’de Karar Bekleniyor
Transfer döneminin en çok konuşulan isimlerinden biri haline gelen Kerem Aktürkoğlu, hem Fenerbahçe hem de Milli Takım’daki istikrarlı oyunuyla Avrupa ve Asya kulüplerinin transfer listesinin üst sıralarında yer alıyor. Sarı-lacivertli yönetimin, bu astronomik teklif karşısında nasıl bir tavır alacağı ve teknik heyetin raporuna göre nasıl bir yol izleyeceği camiada büyük merak konusu oldu.
Kerem Aktürkoğlu’nun Yükselen Performansı
Benfica’dan transfer edildikten sonra Fenerbahçe sistemine hızla uyum sağlayan ve Dünya Kupası’ndaki tecrübesiyle kalitesini kanıtlayan Kerem, takımın hücum hattındaki en kritik parçalarından biri olarak görülüyor. Suudi Arabistan’dan gelen bu yüksek bedelli teklif, transfer piyasasında dengeleri değiştirebilecek potansiyele sahip.
Yorumlar
Kalan Karakter: