9 Kasım’da Almanya’dan İstanbul’a gelen Servet ve Çiğdem Böcek çifti, çocukları Kadir Muhammet (6) ve Masal (3) ile Fatih’te bir otelde konaklamaya başladı. Aile, 12 Kasım gecesi mide bulantısı ve kusma şikayetleri üzerine hastaneye kaldırıldı. Yapılan tüm müdahalelere rağmen anne Çiğdem Böcek (27) ile çocukları Kadir Muhammet ve Masal hayatını kaybetti. Baba Servet Böcek’in (36) tedavisinin yoğun bakımda entübe şekilde sürdüğü öğrenildi.

OTELDE İNCELEME VE MÜHÜRLEME
Olayın ardından İstanbul İl Sağlık Müdürlüğü ile Fatih İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü ekipleri otelde denetim gerçekleştirdi. Polis ekipleri ise otelin lobi kısmına getirilen eşyalar üzerinde detaylı inceleme yaptı. Toplanan bazı eşyalar laboratuvar incelemesine gönderildi. Soruşturma kapsamında otel mühürlendi ve içeride kalan müşteriler farklı otellere yönlendirildi.

CENAZE BOLVADİN’DE DEFNEDİLDİ
Hayatını kaybeden anne ve iki çocuğunun cenazeleri, memleketleri Afyonkarahisar’ın Bolvadin ilçesinde bulunan Müslümana Camisi’nde düzenlenen törenin ardından toprağa verildi.
Yorumlar
Kalan Karakter: