Afyonkarahisar Kasaplar ve Sucukçular Odası Başkanı İbrahim Yörük’ün basına yansıyan açıklamalarının ardından, Afyonkarahisar Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği’nden açıklama yapıldı.
Afyonkarahisar Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Cengiz Üstün, S.S. Afyonkarahisar Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Mahmut Emin Birliktir, Başkan Yardımcısı Mustafa Çelik ve Giyimciler Odası Başkanı Hüseyin Karnıbüyük’ün de aralarında bulunduğu esnaf odası başkanları, yaşanan gelişmelere dair bir basın açıklaması yaptı.
Açıklamada, İbrahim Yörük’ün yaptığı açıklamanın, S.S. Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Yönetim Kurulu toplantısında istişare edilerek hazırlandığı ve Yörük’ün onayıyla basına dağıtılmasına karar verildiği ifade edildi. Ayrıca, Afyon Gazeteciler Cemiyeti’nin konuyla ilgili görevlisi Sezer Küçükkurt’un, açıklamanın basın kuruluşlarına ulaştırılmasında yardımcı olduğu belirtildi.
Başkanlar, açıklamanın altında imza bulunmamasının nedenini ise, birbirlerine olan güvenleri ve ortak istişare sonucu alınan kararın karşılıklı itimattan kaynaklandığını vurguladı
Yorumlar
Kalan Karakter: