“ERKMEN BELEDİYE BAŞKANINI İLK TEBRİK EDEN BEN OLACAĞIM” Cumhuriyet Halk Partisi Erkmen Belediye Başkan Adayı Şükrü Pancar Erkmenlilerle 2024 yerel seçimleri ve sonuçlarına yönelik bir mesaj paylaştı. Pancar mesajında, “Sürecin en başında söz verdiğim gibi seçimi kazanan kim olursa olsun tebrik etmeye ilk giden olacağım” dedi
Cumhuriyet Halk Partisi Erkmen Belediye Başkan Adayı Şükrü Pancar mesajında, Erkmen’in değişim vakti geldiğini ifade ederek, “Erkmen için değişim vakti diye çıkmış olduğumuz yolda maalesef sonuç istediğimiz gibi olmadı. Bu durumu başarı veya başarısızlık olarak görmüyorum. Siyasetin belli kuralların dışına çıkması gerektiğine inandım ve bu doğrultuda çaba gösterdim. Ama üzülerek anladım ki siyasete fazla bir düşünce bu.”dedi.
“Seçmen oy kullanmanın önemini bize gösterdi”
Cumhuriyet Halk Partisi Erkmen Belediye Başkan Adayı Pancar seçimlerin ve sandığın önemine değinerek, “ Yine yaklaşık 6100 seçmenin 4600 tanesinin sandığa gitmesi, oy kullanmanın önemini de bize fazlasıyla göstermiş oldu. Her ne olursa olsun insanların sorunlarının olduğunu bilmesi, çözülmesini istemesi ama çözümü için sandığa gidip oy kullanmaması sorgulanması gereken bir büyük bir durumdur. Süreç içerisinde elini sıkamadığım, derdini dinleyemediğim herkesten özür dilerim.” Dedi.
“Erkmen Belediye Başkanını ilk tebrik eden ben olacağım”
Her ne kadar seçim süreci boyunca kimseyi kırmamaya dikkat etmişsem de arada kırdıklarımız olmuş olabilir, onlardan da haklarını helal etmesini isterim diyen Pancar, “ Sürecin en başında söz verdiğim gibi seçimi kazanan kim olursa olsun tebrik etmeye ilk giden olacağımı söylemem üzerine belki yakın tarihte ilk olacak şekilde tebrik ziyaretine teşkilat binalarına gittiğim Sn. Yücel Şahin’e de bu vesileyle yeni görevinde başarılar dilerim. Kaldığımız yerden işimize devam…” ifadelerini kullandı.>>EVREN ATCI
Yorumlar
Kalan Karakter: