Erdoğan’dan Savunma Sanayii Vurgusu!
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye’nin savunma sanayii alanında yürüttüğü faaliyetlerin yalnızca yeni ürünler ortaya çıkarmakla sınırlı kalmadığını, aynı zamanda kapsamlı bir teknoloji ekosistemi kurmayı ve üretim kapasitesini artırmayı hedeflediğini söyledi.
Yayınlanma :
20.12.2025 17:47
Güncelleme :
20.12.2025 17:47
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye’nin savunma sanayii alanında yürüttüğü faaliyetlerin yalnızca yeni ürünler ortaya çıkarmakla sınırlı kalmadığını, aynı zamanda kapsamlı bir teknoloji ekosistemi kurmayı ve üretim kapasitesini artırmayı hedeflediğini söyledi.
Erdoğan, bugün İstanbul Tersanesi Komutanlığı’nda düzenlenen Deniz Platformlarının Hizmete Giriş, Bayrak Çekme ve İlk Sac Kesim Töreni’nde konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan konuşmasında, savunma sanayii projelerinin araştırma-geliştirmeden seri üretime kadar tüm süreçlerde yerli ve milli kaynaklarla yürütüldüğünü vurguladı. Bu yaklaşımın sadece donanım geliştirmekle kalmayıp, aynı zamanda sektörde insan kaynağını, Ar-Ge kapasitesini ve teknolojik altyapıyı güçlendirdiğini söyledi.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: