Erdoğan tarafından , İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı için MURAT KURUM 'yı Aday Gösterdi
Toplantıda konuşan Cumhurbaşkanı, İstanbul'un büyük bir metropol olduğunu ve bu şehre hizmet etmek isteyen güçlü ve yetenekli bir ismi aday gösterdiklerini belirtti Murat Kurum’un ı'nın, deneyimi, vizyonu ve başarılarıyla İstanbul'un ihtiyaçlarına uygun bir lider olduğunu vurgulayan Cumhurbaşkanı, kamuoyundan destek beklediklerini ifade etti.
“İSTANBUL’U ÇÖP VE ÇUKUR’DAN KURTARACAK”
AK Parti Genel Başkanı ise, Murat Kurum’un İstanbul'a özel projeleri ve çözüm odaklı yaklaşımıyla şehri daha ileriye taşıyacak bir lider olduğunu söyledi. Ayrıca, partisinin birlik ve beraberlik içinde seçimlere hazırlandığını ve İstanbul'un daha yaşanabilir bir şehir olması için ellerinden geleni yapacaklarını belirtti.
"KİMSENİN BECERİKSİZLERE TIPIŞ TIPIŞ OY VERME MECBURİYETİ YOKTUR"
Recep Tayyip Erdoğan , “Mecbur değilsin, Şehrin seninle değişsin diyoruz. Hiç kimse beceriksizlere tıpış tıpış oy verme mecburiyeti yoktur. İşte bu anlayışla kendini değil, kentini düşünen, laf değil, proje üreten, kibirle değil, tevazuyla hareket eden belediye başkan adaylarıyla milletimizin karşısına çıkıyoruz. 15 Ocak'ta da büyük bir törenle seçim startını vereceğiz. Gece gündüz sahada olacağız. Cumhur İttifakı olarak 31 Mart'ta seçim zaferlerimize en büyük halkayı ekleyeceğimize inanıyoruz. 30 büyükşehir ve 519 ilçesi, 51 ili ve 403 ilçesi, 390 beldesiyle belediyecilikte yeni bir dönemin kapıları aralanıyor. 50 bin 500 mahalle ve köy muhtarımız da bu seçimde belirlenecek. Dünyada yerel demokrasinin bu kadar düzgün işlediği pek az ülke vardır.” dedi.
Yorumlar
Kalan Karakter: