ENGELLİLER GSK GOALBALL TAKIMI, ŞAMPİYONLUK YOLUNDA İDDİALI
Afyonkarahisar Engelliler Gençlik ve Spor Kulübü (GSK) Goalball Takımı, Türkiye Görme Engelliler Spor Federasyonu tarafından Aksaray’da düzenlenen Goalball 3. Lig 1. Devre müsabakalarını büyük bir başarıyla tamamladı. Takım, oynadığı 8 maçta 7 galibiyet alarak 21 puanla ve 43 averajla ligi ikinci sırada bitirdi.
Disiplinli oyun anlayışı, yüksek mücadele gücü ve takım ruhuyla dikkat çeken Afyonkarahisar ekibi, sahada ortaya koyduğu performansla rakiplerine zor anlar yaşattı.
Kulüp tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: “Bu önemli başarının arkasında büyük bir emek ve özveri var. Kulüp Başkanımız Serap Güderler, yönetim kurulu üyelerimiz, antrenörümüz ve tüm sporcularımız bu başarı için canla başla çalıştı. Her biri, sahada ve saha dışında takımımızın başarısı için büyük fedakârlık gösterdi.”
Kulüp, desteklerini esirgemeyen sponsor ve kurumlara da teşekkür etti. Çağdaş Geri Dönüşüm sahibi Tahir Vurgun’a, Güney Belediye Başkanı Erol Karabacak’a, Aksaray Valiliği’ne ve Afyonkarahisar İl Emniyet Müdürlüğü’ne katkılarından dolayı içten teşekkürlerini iletti.
“Onların desteği, takımımızın güçlü adımlarla ilerlemesine büyük katkı sağladı,” denildi.
Yorumlar
Kalan Karakter: