Emirdağ’da Belediye Hizmetlerinin Genel Durumu Ele Alındı
Emirdağ Belediye Başkanı Serkan Koyuncu, yeni haftaya belediye birim müdürleriyle gerçekleştirdiği istişare toplantısıyla başladı.
Yayınlanma :
20.10.2025 16:10
Güncelleme :
20.10.2025 16:10


Düzenli olarak yapılan bu toplantılarda, belediye hizmetlerinin genel durumu, devam eden projeler ve planlanan yatırımlar masaya yatırılıyor.

Başkan Koyuncu toplantıda, hizmet kalitesinin arttırılması, vatandaş taleplerine hızlı dönüş sağlanması ve çalışmaların koordineli şekilde yürütülmesi gerektiğini vurguladı.

Her birim müdüründen kendi alanlarıyla ilgili son durum raporlarını alan Başkan Koyuncu, özellikle altyapı, temizlik, çevre düzenlemesi ve sosyal projeler konularında titizlikle çalışılması yönünde talimat vererek, “Başarının anahtarı ekip ruhudur. Hep birlikte çalışarak Emirdağ’ı daha yaşanabilir bir şehir haline getireceğiz” ifadelerini kullandı.

Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: