Emirdağ’da Halk Ekmek Büfe Sayısı Üçe Çıktı
Emirdağ Belediye Başkanı Serkan Koyuncu, Emirdağ’da yeni bir Halk Ekmek büfesinin açıldığını duyurdu.
Emirdağ Belediye Başkanı Serkan Koyuncu, sosyal belediyecilik anlayışı doğrultusunda vatandaşların yanında olmaya devam ediyor. Ekonomik zorlukların arttığı bu dönemde, halkın uygun fiyatlı ve kaliteli ekmeğe erişimini kolaylaştırmak amacıyla Halk Ekmek Büfe sayısı üçe çıkarıldı.
Halk İçin Güçlü Adımlar
Başkan Koyuncu, yalnızca altyapı projeleriyle değil, sosyal belediyecilik alanında da örnek çalışmalara imza atıyor. 5 TL gibi ekonomik bir fiyatla satışa sunulan halk ekmeği, vatandaşların temel ihtiyaçlarını karşılamada önemli bir rol oynuyor. Bu uygulama, belediyenin halk odaklı politikalarının bir yansıması olarak değerlendiriliyor.
Halk Ekmek Büfelerinin Yeni Lokasyonları
Halk Ekmek Büfeleri, vatandaşların kolayca ulaşabileceği noktalarda hizmet vermeye devam ediyor. Büfelerin bulunduğu lokasyonlar şu şekilde:
- Meydan Büfe
- Afyon Yolu Üzeri (Eski Kantar)
- Migros Yanı
- Salı Günleri Sebze Pazarı
Vatandaşlardan Tam Not
Başkan Koyuncu, yaptığı açıklamada, "Vatandaşlarımızın temel ihtiyaçlarını karşılamak ve onların yaşam standartlarını yükseltmek için çalışmaya devam edeceğiz. Halk Ekmek Büfelerimizin sayısını artırarak, ekonomik zorluklar karşısında vatandaşlarımızın yanında olmayı sürdüreceğiz" dedi.
Yorumlar
Kalan Karakter: