Emirdağ’a Yeni Bir Sosyal Alan Daha Kazandırılıyor
Başkan Koyuncu İncelemelerde Bulundu
Emirdağ Belediye Başkanı Serkan Koyuncu, İnkılap Mahallesi’nde hayırsever Ali Osman Kaya tarafından yapımı üstlenilen yeni park alanında incelemelerde bulundu. Başkan Koyuncu, parkın detaylarını yerinde değerlendirerek projenin ilerleyişi hakkında bilgi aldı.
1.000 Metrekarelik Bir Alanda Park
Başkan Koyuncu, park projesinin 1.000 metrekarelik bir alanda gerçekleştirileceğini açıkladı. Park içerisinde çocuk oyun alanları, spor aletleri, kamelyalar ve yürüyüş yollarının bulunacağını belirtti. Projenin, Emirdağ halkına yeşil alan ve sosyal aktivite imkânı sunacağını vurguladı.
“Hayırsever hemşehrimiz Ali Osman Kaya tarafından yapımı üstlenilen bu park projesine başladık,” diyen Başkan Koyuncu, Emirdağ’daki bu tür projelerin hayırseverlerle iş birliği içinde hız kazandığını ifade etti. “Katkılarından dolayı Ali Osman Kaya’ya teşekkür ediyorum. Bu tür destekler, ilçemizin gelişmesine ve sosyal yaşamın zenginleşmesine büyük katkı sağlıyor,” şeklinde konuştu.
“İlçeye Katkı Sağlayacak”
Yapılan incelemelerin ardından Başkan Koyuncu, parkın tamamlandığında hem çocuklar hem de yetişkinler için önemli bir sosyal alan olacağını dile getirdi. Ayrıca, Emirdağ’da daha fazla yeşil alan oluşturma hedefinin sürdüğünü ve bu projelerin devam edeceğini kaydetti.
Başkan Koyuncu, Emirdağ’daki projelerin hayata geçirilmesinde yerel halkın ve hayırseverlerin iş birliğinin önemine dikkat çekti. “İlçemizdeki sosyal projelerin çoğu, hayırseverlerin katkılarıyla şekilleniyor. Bu dayanışma ruhu, Emirdağ’ı daha yaşanabilir bir yer haline getiriyor,” dedi.
Yorumlar
Kalan Karakter: