Samimi bir ortamda gerçekleştirilen programa İl Müftü Vekili Mevlüt Şahiner de katılarak gençlerle bir araya geldi ve başarı dileklerini iletti. Etkinlik kapsamında sportif oyunlar, eğlenceli aktiviteler ve çeşitli ikramlar yer aldı. Gençler, yoğun sınav temposu öncesinde hem stres attı hem de sosyal bağlarını güçlendirme imkânı buldu. Programın sonunda katılımcılar, bu tür etkinliklerin kendilerini motive ettiğini belirterek emeği geçenlere teşekkür etti.
Diyanet Gençlik Merkezi’nden Sınav Öncesi Moral Pikniği
Afyonkarahisar Diyanet Gençlik Merkezi, sınav dönemi öncesinde gençlerin moral ve motivasyonlarını artırmak amacıyla doğa ile iç içe bir piknik etkinliği düzenledi.
Yayınlanma :
11.05.2025 11:55
Güncelleme :
11.05.2025 11:55


Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: