Dinar’da yollara yapılacak kaçış rampası çalışmaları Projesi için idari ve teknik sürecin ele alındığı görüşme bugün rampanın yapılacağı alanda gerçekleştirildi. Dinar Belediye Başkanı Veysel Topçu da çalışmaları yerinde inceledi.
Görüşme, rampanın uygulama sürecinin yanı sıra, teknik detaylar ve kurumlar arası koordinasyon konularını kapsayan kapsamlı bir değerlendirme toplantısı da saha alanında yapıldığı bilgisi verildi.
Karayolları Genel Müdürlüğü Genel Müdür Yardımcısı Gökhan Macit, Karayolları 13. Bölge Müdürlüğü Etüt Proje Başmühendisi Ayhan Bacak, arkeolog Muhammed Sevim, Kontrol Mühendisi Barış Tezcanlı, Afyonkarahisar Müze Müdürü Mehmet Garipcin ve Dinar Belediyesi Meclis Üyesi Av. Metehan Aydın da toplantıya katılım sağladı.

Özellikle ağır tonajlı araçların inişlerde oluşturabileceği risklerin önüne geçmek ve trafik güvenliğini artırmak adına büyük önem taşıdığı vurgulanan kaçış rampası projesi, Dinar ve çevresindeki ulaşım güvenliği için önemli bir adım olduğu belirtildi.
Yetkililer, ilgili tüm kurumlarla iş birliği içerisinde projeyi en kısa sürede hayata geçirmek için kararlılıkla çalışmalarını sürdürmeye devam edileceğinin bilgisini verdi.
Yorumlar
Kalan Karakter: