Toplu sözleşme için Dinar Belediye Başkanı Nihat Sarı, Hizmet İş Sendikası Afyonkarahisar Şube Başkan Yardımcısı Selçuk Turmuş, Dinar Belediyesi Personel Limited Şirketi Puantörü Muharrem Esen, İşyeri Temsilcileri Arafat Cengiz ve Köksal Çil’in bulunduğu Belediye Başkanlığı makamında mutabakata varılarak sözleşme imza altına alındı.
Sosyal denge ve enflasyon ve refah payı oranında artış yapıldığını belirten Hizmet İş Sendikası Afyonkarahisar Şube Başkan Yardımcısı Selçuk Turmuş, Dinar Belediyesi Personel Limited Şirketi Puantörü Muharrem Esen, İşyeri Temsilcileri Arafat Cengiz ve Köksal Çil tüm işçiler adına Dinar Belediye Başkanımız Nihat Sarı’ya teşekkür etti.
Sözleşme sonrası Dinar Belediye Başkanımız Nihat Sarı yaptığı açıklamada; “Belediyemiz bütçe imkânları doğrultusunda işçilerimizi mağdur etmeyecek şekilde bir anlaşma sağladık. Belediyemize ve çalışan emekçi işçilerimize hayırlı olsun.” Dedi.>>EVREN ATCI
DİNAR BELEDİYESİNDE TOPLU SÖZLEŞME SEVİNCİ
Dinar Belediyesi ve Hizmet-İş Sendikası arasında belediye personel şirketi İşçilerini kapsayan toplu iş sözleşmesi 1 yıl süre ile imzalandı.
Yayınlanma :
24.01.2024 09:20
Güncelleme :
24.01.2024 09:20


Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: