Cem Kurt’un Cenazesi Üsküdar’da Defnedildi
Yaklaşık 2,5 yıldır DİMES A.Ş.’de genel müdürlük yapan Cem Kurt’un cenazesi, 8 Ağustos’ta Üsküdar Şakirin Camii’nde kılınan ikindi namazının ardından Karacaahmet Mezarlığı’na defnedildi.
DİMES, sosyal medya hesaplarından yaptığı taziye mesajında şu ifadelere yer verdi:
"Şirketimize ve sektörümüze çok önemli katkılar yapmış, çok sevdiğimiz çalışma arkadaşımız, Üretim ve Teknik Operasyonlardan Sorumlu Genel Müdürümüz Cem Kurt'u kaybetmenin derin üzüntüsü içindeyiz. Merhuma Allah'tan rahmet, ailesine ve tüm sevenlerine sabırlar diliyoruz, kendisini çok özleyeceğiz. Nur içinde yatsın."
Cem Kurt Kimdir?
Ankara Atatürk Lisesi ve Ankara Üniversitesi Gıda Mühendisliği Bölümü mezunu olan Cem Kurt, İş İdaresi (MBA) ve Uluslararası Pazarlama alanlarında yüksek lisans yaptı.
Kurt, kariyerinde Doğanay’da CEO, Tamek, Danone ve UNO Unmaş (Yıldız Holding) gibi şirketlerde üst düzey görevlerde bulundu. 2015 yılından bu yana MEYED Meyve Suyu Endüstrisi Derneği Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev yapıyordu.
Evli ve iki çocuk babası olan Kurt, gıda ve içecek sektöründe hem yönetici hem de vizyoner bir isim olarak tanınıyordu.
Yorumlar
Kalan Karakter: