DEZENFEKTAN TİMLERİ İŞ BAŞINDA
Şuhut Belediyesi koronavirüs nedeniyle dezenfeksiyon çalışmalarına hız kesmeden aralıksız devam ediyor. Şuhut Belediye Başkanı Recep Bozkurt’un talimatlarıyla Covid-19 virüsünün ülkemizde görülmesiyle kurulan Şuhut Belediyesi Dezenfeksiyon timleri özverili çalışmalarına devam ediyor.
Yayınlanma :
23.09.2020 10:18
Güncelleme :
23.09.2020 10:18


“Hemşehrilerimizin sağlığı her zaman önceliğimiz”
Vatandaşların sağlığına yönelik gerçekleştirilen dezenfekte çalışmalarının aralıksız devam ettiğini belirten Şuhut Belediye Başkanı Recep Bozkurt; ‘‘Hemşehrilerimizin sağlığı bizim her zaman önceliklerimiz arasında yer alıyor. İlçemizi kurallara uygun bir şekilde ekiplerimiz her gün dezenfekte ediyor. Ayrıca çöp konteynerlerimiz sürekli dezenfekte ediliyor. Zabıta ekiplerimiz de denetimlerini aralıksız sürdürüyor. Alınmış ve alınacak tedbirlere ülke olarak azami derecede dikkat edersek bu problemin üstesinden geleceğimizi düşünüyorum. İnşallah mücadele sürecini de mümkün olan en az hasarla tamamlayacağız. Kurallara uyan halkımıza sonsuz teşekkürler sunuyorum” dedi.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: