Rasime Fedakar Kıpırtı yayınladığı mesajında, “Gazi Mustafa Kemal’in komutasındaki Türk ordusu ve Anadolu insanının destansı mücadelesi ve büyük fedakarlıklarıyla ,hain gözlerini topraklarımıza diken emperyalistlerin topraklarımızdan kovulduğu, tarihe kanla, canla yazılan en büyük kahramanlık destanımız 30 Ağustos Büyük Taarruz ve Başkomutanlık Meydan Muharebesi’nin 101.yıldönümü kutlu olsun.
Büyük Taarruz sadece kazanılmış bir savaş değil, aynı zamanda ulu Türk milletinin küllerinden yeniden doğuşunun tüm dünyaya ilanıdır.
Ümmetin son kalesi Türkiye’mizde her bir ferdimiz ilmi, teknolojik, siyasi ve askeri olarak her açıdan dipdiri bir mücadele ruhu ile ümmetin desteği ve dualarıyla tüm işgalcilerin her zaman ve zeminde karşılarında olacağız.
Bu şanlı zaferlerin yıl dönümünde başta Gazi Mustafa Kemal olmak üzere ordumuzun kahraman askerlerini, şehit ve gazilerini rahmet ve minnetle anıyorum.”
Yorumlar
Kalan Karakter: