CUMHURİYET HALK PARTİSİ EMİRDAĞ ADAYINI AÇIKLADI: “HERKESİN ÖNERDİĞİ İSMİ ADAY GÖSTERDİK”
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Afyonkarahisar İl Başkanı Faruk Duha Erhan, Emirdağ'da düzenlenen adaylık açıklama programına katılarak önemli açıklamalarda bulundu. Erhan, “Bugün burada sizlerle böyle güzel bir vesileyle bir arada olmaktan mutluluk duyuyorum. 18 ilçe başkanımızın her birini yol arkadaşım olarak görüyorum. Barış başkanla güzel bir sebeple yollarımızı ayırırken Erdal başkanımla yol arkadaşlığına başlamış bulunuyorum”dedi.
“HERKESİN ÖNERDİĞİ İSMİ ADAY GÖSTERDİK”
Emirdağ Belediye Başkanlığı için herkesin üzerinde mutabakat sağladığı, ismin başkanlık için aday gösterildiğini dile getiren Erhan, “Telefonla görüştüğüm herkesin önerdiği isim, Emirdağ’ı o kazanır denilen Barış Can’ın adaylığı için buradayız. Türkiye’nin her bir belediyesine Cumhuriyet Halk Partisi bayrağını asmak için çıktığımız bu yolda Emirdağ’da bu bayrağı asacak doğru kişiyle yürüyor olmak en büyük mutluluğumuz.” dedi.
“ GÖREVİ EN İYİ ŞEKİLDE YERİNE GETİRECEĞİNDEN ŞÜPHEM YOK”
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Afyonkarahisar İl Başkanı Faruk Duha Erhan aday gösterilen Barış Can’ın parti olarak arkasında olduklarını ve adaylarına çok güvendiklerini ifade ederek, “Hem belediye başkanlığını kazanacağından, hem de bu görevi en iyi şekilde yerine getireceğinden şüphem yok. Sosyal demokrat belediyeciliğin hakkını vereceğine inancım tam, halkımıza en iyi hizmeti vereceğinden de çok eminim. Partimizdeki değişim sonrası oluşan olumlu enerjiyi sahaya yansıtıp sandıkta oya dönüştüreceğiz.”dedi.
“AKP İKTİDARA GELDİĞİNDE EMİRDAĞ BELEDİYESİNDE CHP’Lİ BİR BAŞKAN VARDI.”
Emirdağ ilçesinin sosyo ekonomik ve demografik yapısının sosyo demokrat bir yapıda olduğunu ve CHP belediyeciliği ile birçok hizmete kavuştuğunun altını çizen Erhan: ”Emirdağ’a 20 yıllık aradan sonra tekrar Cumhuriyet Halk Partisi belediyeciliğini kazandıracağız. Emirdağ’a en uzak ilçede, Dazkırı’da Cumhuriyet Halk partili belediyemiz var. Oraya giden herkes ‘o nüfustaki bir ilçeye gelmez’ denen doğalgazın geldiğini de, çoğunluğu hibeyle yapılan, yaşayanların huzurlu vakit geçirmesini sağlayan Adalet parkını da, kadınlara özel yapılan Zübeyde hanım kültür evini de görüyor.” dedi
“İhsaniye’nin 5 yıllık süreçte nasıl bir gelişim gösterdiği ortada”
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Afyonkarahisar İl Başkanı Erhan Cumhuriyet Halk Partisi’nin yönetiminde yer alan belediyeler gelişmelerin gerek alt yapı ve üst yapı gerekse kültürel hizmetler anlamında gözle görünü r bir fark yarattığının altını çizerek, “İhsaniye’nin 5 yıllık süreçte nasıl bir gelişim gösterdiği ortada. Dereçine, Yeşilçiftlik ona keza. Artık herkes Cumhuriyet Halk Partisi belediyeciliğin bir ilçeyi nasıl değiştirebildiğini biliyor. Bu seçimlerde Emirdağ merkezde de, beldelerimizde de iddialıyız, yakınımızdaki ilçeler olan Bayat’ta da, Bolvadin’de de, Çay’da da, Sultandağı ilçemizde de iddialıyız.” dedi. Erhan belediyecilik anlayışlarına değinerek, “Sosyal demokrat belediyeciliği Afyonkarahisar’ın her bölgesine yaymak için var güzümüzle çalışacağız. Bölgedeki başkanlarımız birbirleriyle hizmet yarışı yapacaklar. Barış Can başkanımızın adaylığını kutluyor, başarılar diliyorum. Hepinizi sevgi ve saygıyla selamlıyorum." dedi.
Yorumlar
Kalan Karakter: