Erdoğan’dan Hastaneye Sürpriz Ziyaret
Cumhurbaşkanı Erdoğan, öğle saatlerinde Kısıklı’daki konutundan ayrılarak İstanbul Florence Nightingale Hastanesi’ne geldi. Burada, deniz kazasında yaralanan ve tedavisi süren AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hasan Basri Yalçın’ı ziyaret etti.
Yalçın’a geçmiş olsun temennilerini ileten Erdoğan, sağlık durumu hakkında doktorlardan bilgi aldı.
Birden Fazla Ziyaret Gerçekleştirdi
Cumhurbaşkanı Erdoğan, aynı hastanede tedavi gören diğer isimleri de unutmadı. Ziyaret kapsamında:
• Eski İçişleri Bakanı Abdülkadir Aksu
• Katmerciler Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Katmerci
• Eski AK Parti Kastamonu Milletvekili Metin Çelik’in eşi Birgül Çelik de odalarında ziyaret edildi.
Erdoğan, hastalarla yakından ilgilendi, sağlık durumlarıyla ilgili bilgi aldı ve ailelerine moral verdi.
Vatandaşlarla da Görüştü
Ziyaret sırasında hastane içinde bulunan diğer vatandaşlarla da sohbet eden Cumhurbaşkanı, fotoğraf isteklerini geri çevirmedi. Hastane personeli ve hasta yakınlarıyla sıcak diyaloglar kuran Erdoğan, kısa bir süre hastanede kaldıktan sonra Haliç Kongre Merkezi’ne hareket etti.
Ne Olmuştu?
Hasan Basri Yalçın, kısa süre önce Muğla’da denizde geçirdiği bir kaza sonucu yaralanmış, tedavi amacıyla İstanbul Florence Nightingale Hastanesi’ne sevk edilmişti. Sağlık durumunun iyiye gittiği öğrenilen Yalçın’ın bir süre daha tedavisinin devam edeceği bildirildi.
Yorumlar
Kalan Karakter: