ÇOBANLAR ALTIN ÇAĞINI YAŞIYOR
AK Parti Afyonkarahisar İl başkanı Hüseyin Ceylan Uluçay, AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili ve TBMM Anayasa Komisyonu Başkan Vekili Ali Özkaya ile birlikte Afyonkarahisar’ın Çobanlar, Çay ve Sultandağı ilçelerini ziyaret ederek incelemelerde bulundu. Ziyaretler sonrasında Milletvekili Özkaya ve İl Başkanı Uluçay açıklamalarda bulundu.
Yayınlanma :
08.03.2021 09:00
Güncelleme :
07.03.2021 19:40


İlçelerde AK Parti teşkilatlarını, Genç Ofis Binalarını, Kadın Kültür Evlerini, Kadın Kooperatifi Üretim merkezlerini, parkları, halı sahaları, tekstil fabrikalarını ve belediyeleri ziyaret eden heyet yatırımları da yerinde gördü.
“Belediye başkanımızın yanındayız”
Ziyaretlerin ardından bir açıklama yapan milletvekili Özkaya, Çobanlar’ın büyük bir dönüşüm yaşadığını ifade ederek, “Çobanlar Belediyemizin yapmış olduğu Kadın Kültür Evi, Düğün Salonu ile birlikte güzel bir mekân oluşmuş. Kadınlarımızın kültür evinde yapmış olduğu çalışmaları yerinde inceledik. Valilimizin öncülüğünde bütün Afyonkarahisar’da başlatılan bu çalışma da İnşallah verimli ve hayırlı bir sonuca doğru gidiyor. Bu açıdan çok mutlu ve memnun olduk. Daha sonra da belediyemizin yapmış olduğu yatırımları tesisleri mahallinde gezdik. Yeni yapılmaya başlanılan biyogaz tesisinin yerini inceledik. Hastanemizle ilgili yeni bir çalışma başlattık. İnşallah Çobanlar’a da İlçe Entegre hastanesini ilçemize kazandıracağız. Tabi Çobanlar’da bunların dışında başka yatırımlarımız da var belediyemiz öncülüğünde. Gerçekten güzel faydalı katkılı bir çalışma oluyor. Yine Çobanlar’da Tarım Meslek Lisesi çalışmasını geçenlerde milletvekilimiz İbrahim Yurdunuseven beyle Tarım ve Orman Bakanımıza iletmiştik. Bunun da yatırımı için sayın bakanımız yetkililere talimat verdi.” dedi.
“Seçim vaatlerini bir bir yerine getiriyorlar”
Özkaya’nın ardından konuşan Başkan Uluçay ise, “Üç ilçede de belediye başkanlarımız, il genel meclis üyelerimiz, belediye meclis üyelerimiz ve teşkilatımız seçim vaatlerini takip ediyorlar ve bir bir yerine getiriyorlar. Milletvekillerimiz de aynı şekilde kendilerine iletilen projeleri Ankara’da çok hızlı bir şekilde takip ediyorlar. Dolayısıyla ben buradan her birine çok teşekkür ediyorum. Biz AK Parti’nin neferleri olarak seçim vaatlerimizi gerçekleştiriyoruz. Her zaman ilçelerimizin arkasındayız” dedi. >>Türkeli
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: