“Çıkacağı Mahkemede Gerçek Neyse Anlatacak”
Kamuoyunun yakından takip ettiği olayla ilgili konuşan Tuğyan Ülkem Gülter’in babası, yaşanan sürecin kendisi için de büyük bir şaşkınlık ve acı olduğunu söyledi.
Yayınlanma :
14.12.2025 17:06
Güncelleme :
14.12.2025 17:06
Baba Gülter, yakalanmadan önce kızının annesinin mezarını ziyaret ettiğini belirterek, “Mezarın başına gitti, ağlayarak benimle konuştu.”dedi.
Annesi Güllü ile zaman zaman tartışmalar yaşandığını bildiğini ifade eden baba, “Her ailede olur diye düşündüğümüz anlaşmazlıkların böyle bir noktaya varacağını asla tahmin edemezdim. Bu sürecin bu kadar ağır sonuçlar doğurması beni derinden sarstı” şeklinde konuştu.
Yaklaşan yargı sürecine de değinen baba Gülter, kızının mahkemede gerçeği anlatmaktan başka bir seçeneği olmadığını vurgulayarak, “Çıkacağı mahkemede gerçek neyse anlatacak. Başka yolu yok. Adaletin ortaya çıkmasını istiyoruz” ifadelerini kullandı.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: