Afyonkarahisar'da kadınlar, mutfaklardaki yangına, sofralardaki yokluğa ve ekonomik eşitsizliğe karşı seslerini duyurmak için, 17 Ekim Cuma günü saat 16.30’da CHP Afyonkarahisar İl Başkanlığı önünde bir araya gelerek boş tencereleriyle protesto düzenleyecek.
“Sarayda lüks, sofrada yokluk var!” sloganıyla yapılan çağrıda, kadınlar geçim derdine, adaletsizliğe ve emeklerinin karşılığını alamamalarına karşı seslerini duyurmaya hazırlanıyor.
Afyonkarahisar CHP İl Başkanlığı’ndan tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:
“Bu mücadele sadece kadınların değil, çocuklarımızın geleceğinin mücadelesidir. Soframızdaki ekmeğin küçülmesine, emeğimizin yok sayılmasına, her geçen gün artan zamlar ve yoksulluk karşısında sessiz kalmayacağız. Tenceremiz boş, ama sesimiz var. Herkesi bu dayanışmaya davet ediyoruz.”
Yorumlar
Kalan Karakter: