Sünnetci ve Şube Müdürü Hayati Duman, Kamil Miras Anadolu Lisesini ve Süleyman Demirel Fen Lisesini ziyaret ederek okul idarecilerinden yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı. Daha sonra öğretmenler ile sohbet eden Sünnetci, yaz dönemi boyunca hep birlikte paydaşlarıyla beraber el ele vererek okullardaki hazırlıkların tamamlanıp eğitim- öğretime hazır hale getirildiğini ve tüm heyecanla öğrencileri beklediklerini ifade ederek, başarılarına yenilerini ekleyecekleri bir eğitim öğretim yılı olması temennisinde bulundu.
“BU YIL BAŞARILARIMIZA YENİSİNİ EKLEYECEĞİZ”
Afyonkarahisar İl Milli Eğitim Müdürü Miraç Sünnetci yaptığı açıklamada, bu yıl eğitim öğretimde mevcut başarılara yenilerini ekleyeceklerini ifade etti.
Yayınlanma :
06.09.2023 19:26
Güncelleme :
06.09.2023 19:26


Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: