BAŞKAN AYNACI MAHALLE ZİYARETİ DÜZENLEDİ
“BOLVADİN’İN HER KÖŞESİNE DOKUNMAK İÇİN ÇALIŞIYORUZ”
Göreve geldiği günden itibaren halkın içinde olan ve sorunları yerinde görerek çözümler üreten Bolvadin Belediye Başkanı Derviş Aynacı mahalle ziyaretlerini sürdürüyor.
Bolvadin halkının sorunlarını yerinde dinleyip çözümler üretmeyi ilke edinen Bolvadin Belediye Başkanı Derviş Aynacı ekibi ile birlikte Bağlarüstü mahallesini ziyaret etti. Bolvadin Belediye Başkanı Derviş Aynacı, Muhtarlar Derneği Başkanı İbrahim Eriş ile birlikte Bağlarüstü Mahallesi’ni ziyaret ederek mahallede incelemelerde bulundu. Mahalle Muhtarı Ahmet Şimşek, mahalle sakinlerinin taleplerini ve öncelikli ihtiyaçlarını Başkan Aynacı’ya aktardı.
Ziyaretlerinin ardından açıklamalarda bulunan Başkan Aynacı, "Bağlarüstü Mahallemizde eksikleri yerinde tespit ettik. Oyun parkı, kaldırım çalışmaları ve mahalle fırınıyla ilgili değerlendirmelerde bulunarak vatandaşlarımızın beklentilerini dinledik. Bolvadin’in her köşesine dokunmak, mahallelerimizin yaşam kalitesini artırmak için gece gündüz çalışmaya devam edeceğiz. Biz Bolvadinimizin Hizmetkârıyız" dedi. >>Mustafa KILINÇ
Yorumlar
Kalan Karakter: