“BİZLERİN EN BÜYÜK MOTİVASYONU VE GÜCÜSÜNÜZ”
Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi Akademik Yükseltme ve Atama Töreni Vali Gökmen Çiçek’in katılımıyla yapıldı.
Yayınlanma :
23.03.2022 08:10
Güncelleme :
23.03.2022 08:10


Törene Vali Gökmen Çiçek’in yanı sıra İkmal ve Garnizon Komutanı Tuğg. Osman Alp, Cumhuriyet Başsavcısı Fatih Karabacak, Adli Yargı Adalet Komisyonu Başkanı Fatih Serdar Köken, İdare Mahkemesi Başkanı Yasin Ayna, Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi (AFSÜ) Rektörü Prof. Dr. Nurullah Okumuş, Afyon Kocatepe Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Karakaş, Belediye Başkan Yardımcısı Süleyman Karakuş, akademisyenler ve öğrenciler katıldı.
Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi (AFSÜ) Rektörü Prof. Dr. Nurullah Okumuş açılış konuşmasını gerçekleştirdi. Üniversitenin mevcut durumu ve hedefleri hakkında bilgiler verdi.
Törende bir konuşma yaparak, üniversitedeki hocaların şehrin gelişmesine büyük katkılar verdiğini ifade eden Vali Gökmen Çiçek: “Sizler sadece öğrenci yetiştirmiyor, hasta bakmıyorsunuz. Bizlerin de en büyük motivasyonu ve gücüsünüz”dedi.
“BÜYÜK BİR GELİŞİM GÖSTERDİNİZ”
Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi genç bir üniversite diyerek konuşmasına başlayan Vali Gökmen Çiçek: “Yeni olmak zordur. Koskaca bir üniversiteyi yeniden kurup başarılı bir işleyişe getirmek aylar alır. Bizim üniversitemiz 3 buçuk yılı geride bıraktı. Bu süreçte bu sıkıntıları bizlere hiç hissettirmediniz ve büyük bir gelişme gösterdiniz. Bugün gerçekten gurur duyduğumuz üniversitemizin 4. yılına doğru hep birlikte ilerliyoruz. Ben Afyonkarahisar’ın her alanda geliştiğini ve değiştiğini, adından söz ettirdiğini bugün gururla görüyor ve söyleyebiliyorum. Bu başarıda üniversitelerimizin çok önemli katkıları var” ifadelerini kullandı.
“ŞEHRİN GELİŞMESİNE BÜYÜK KATKI SUNUYORSUNUZ”
Valilikçe yürütülen projelerde de en büyük desteği akademisyenlerden gördüğünü belirten Vali Gökmen Çiçek: “Başka bir İlde böyle bir durum var mı bilmiyorum. Üniversitedeki hocalarımız şehrin gelişmesine inanılmaz bir katkı sağlıyorlar. Kadın kültür evleri projemizde de en büyük desteği siz değerli akademisyenlerimizden, asistanlarınızdan görüyoruz. Hiçbir karşılık beklemeden destek veriyorsunuz. Kar kış, yol demeden kadınlarımıza eğitim veriyorsunuz. Bu desteğiniz için rektörlerimize ve sizlere çok teşekkür ediyorum. Sizler sadece öğrenci yetiştirmiyor, hasta bakmıyorsunuz. Bizlerin de en büyük motivasyonu ve gücüsünüz. Ben tüm AFSÜ ailesine sonsuz teşekkürlerimizi sunuyorum. İyi ki varsınız” dedi. Vali Gökmen Çiçek’in konuşmasının ardından yükselen ve atanan personel belge takdimi yapılırken, bilimsel çalışmalarıyla başarı gösteren personele de ödülleri protokol tarafından takdim edildi. >>YASİN AY
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: