CHP listelerinden İzmir Büyükşehir Belediyesi Meclis üyesi seçilen ardından İYİ Parti’ye sonrasında ise DEVA Partisi’ne geçen İzmir Büyükşehir Belediyesi ve Bergama Meclis Üyesi Nezih Özuyar, tekrar İYİ Parti’ye katıldı. DEVA Partisi İzmir il yönetiminin 26 Ekim tarihinde yaptığı Ankara ziyaretinde DEVA Partisi Genel Başkan Ali Babacan tarafından rozeti takılan Özuyar, Babacan’ın başkanlığındaki değerlendirme toplantısına ve partinin Anıtkabir ziyaretine de katılmıştı. İYİ Parti İzmir İl Başkanlığı, Özuyar’ın partilerine katıldığını sosyal medya hesapları üzerinden “İzmir Büyükşehir ve Bergama Belediye Meclis Üyesi Sayın Nezih Özuyar, İYİ Parti’ye katılmıştır. Kendisini tebrik ediyor, çalışmalarında başarılar diliyoruz. İzmirimize ve İYİ Partimize hayırlı olsun” notuyla paylaştı.
Bir haftada üç parti değiştirdi genel başkanlar hızına yetişemedi
DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan tarafından geçtiğimiz haftalarda parti rozeti takılan İzmir Büyükşehir Belediyesi ve Bergama Meclis Üyesi Nezih Özuyar, yeniden İYİ Parti'ye katıldı.
Yayınlanma :
14.11.2023 14:05
Güncelleme :
14.11.2023 14:05


Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: