“Beyaz altın pamuk çiftçilerimizin kara talihi olmasın”
İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu, Genel Başkan Yardımcısı ve Afyonkarahisar Milletvekili Hakan Şeref Olgun ve İYİ Partili heyet Aydın Söke’de pamuk işçileriyle buluştu.
Genel Başkan Yardımcısı ve Afyonkarahisar Milletvekili Olgun sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımda pamuk üreticisi çiftçilerimizin yanında olduk diyerek, “Beyaz altın pamuk çiftçilerimizin kara talihi olmasın” dedi.
Milletvekili Olgun yaptığı açıklamada, “Genel Başkanımız Sayın Müsavat Dervişoğlu ile birlikte bugün ilk durağımız Söke'de; Türkiye'nin önemli tarımsal ürünleri arasında yer alan ve "beyaz altın" olarak da nitelendirilen "pamuk" üreticisi çiftçilerimizin yanında olduk, dertlerini dinledik. Beyaz altın pamuk çiftçilerimizin kara talihi olmasın, alın terlerinin, emeklerinin karşılığını alabilsinler diye; Bizler İYİ Parti olarak Genel Başkanımız Sayın Müsavat Dervişoğlu liderliğinde dertleri yerinde dinlemeye, onların sesi olmaya devam ediyoruz” ifadelerine yer verdi.
Yorumlar
Kalan Karakter: