İspanya basınından yer alan haberlere göre Beşiktaş, Girona'nın genç futbolcunun menajeriyle transfer görüşmeleri için iletişim kuruyor. Beşiktaş, yeni sezon için transfer çalışmalarına son hızla devam ediyor. siyah-beyazlıların, La Liga ekiplerinden Girona’da forma giyen 20 yaşındaki Yaser Asprilla ile ilgilendiği öne sürüldü.
İspanya basınında yer alan haberlere göre, Beşiktaş adına transfer görüşmelerini Eduard Graf yürütüyor. Graf’ın Asprilla’nın menajeri Jonathan Herrera ile haftalardır iletişimde olduğu aktarıldı. Genç yaşına rağmen Avrupa kulüplerinin radarına giren Asprilla, 2024/25 sezonunda La Liga ve Şampiyonlar Ligi'nde gösterdiği performansla adından söz ettirdi.
La Liga’da sezon boyunca 27 maça çıkan Asprilla, 3 gol ve 1 asistlik katkı sağladı. Bu maçların yüzde 41’ine ilk 11’de başlayan genç oyuncu, toplam süre katkısı bakımından ise yüzde 42 seviyesinde kaldı.Şampiyonlar Ligi’nde ise 6 maçta forma giyen Asprilla, skora doğrudan katkı yapamazken, bu karşılaşmalarda ilk 11 başlama oranı yüzde 25, süre katkısı ise yüzde 34 oldu.
Dinamik yapısı, çok yönlülüğü ve sahadaki mücadeleci kimliğiyle öne çıkan Asprilla, özellikle gelişim potansiyeliyle Avrupa kulüplerinin ilgisini çekmeye devam ediyor.
Yorumlar
Kalan Karakter: