BEM-BİR-SEN Genel Başkan Yardımcısı Hanafi Sinan, Afyonkarahisar Şube Başkanı Serdar Çetinkaya ile Şube Başkan Yardımcıları Erhan Türk ve Ahmet Kırkalı, Sandıklı Belediye Başkanı Adnan Öztaş’ı makamında ziyaret ederek bir süre görüştü.
Ziyarette, belediyede görev yapan kamu personelinin özlük hakları, mevcut çalışma koşulları ve sendika tarafından yürütülen faaliyetler ele alındı. Görüş alışverişinin yapıldığı toplantıda, çalışanların talepleri ve yerel yönetim hizmetlerindeki verimlilik konuları değerlendirildi.
Belediye Başkanı Adnan Öztaş, sendika yönetiminin gerçekleştirdiği ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, belediye personeliyle dayanışma içinde çalışmaya devam edeceklerini belirtti.
BEM-BİR-SEN yöneticileri ise gösterilen misafirperverlik nedeniyle Öztaş’a teşekkür ederek, kurum ile sendika arasındaki iş birliğinin artarak sürmesi temennisinde bulundu.
Ziyaret, karşılıklı başarı dileklerinin ardından sona erdi.
Yorumlar
Kalan Karakter: